Kvällsmackan

Anmäl er till Kvällsmackan den 9 november

Kvällsmackan

Detta är en kväll då vi träffas i en kreativ "Skavlanmiljö", tar en öl och macka ihop och lyssnar till när Niclas Lindqvist, vår egna Skavlan, intervjuar våra gäster och låter oss ta del av deras erfarenheter och kunskaper i kvällens ämnen. 

När:
9 november 2023, kl.18.00-21.30

Innan och efter programmet finns tid för mingel och nätverkande

Plats:
Östanå Värdshus, Gamla Östanåvägen 11 i Vetlanda

Pris:
200 kr per person 

Anmälan:
Görs via formuläret längre ned på denna sida.
Vid betalning med swish måste betalningen vara oss tillhanda innan evenemanget.

Din bokning är bindande.

 

Kvällsmackans gäster den 9 november:

Edvard Wiberg, We are Mountein 

Edvard Wiberg, 34 år, har vuxit upp i Vetlanda. I dag bor han i Jönköping och är delägare, föreläsare, utbildare och processledare på We Are Mountain.

Med en kandidat i ekonomi vid Uppsala Universitet och ett halvår vid Singapore Management University har Edvard god inblick i organisationer, kultur, grupper och team, ledarskap och kommunikation. Med arbetslivserfarenhet från flera branscher samt nationella som internationella organisationer har Edvard ett genuint intresse för människor, hur vi fungerar på våra arbetsplatser och hur vi skapar goda mötesplatser.

Nu kommer han till oss i Vetlanda och ger oss kunskap i generation, kultur och religionskrockar som kan uppstå på våra arbetsplatser.

 

 

 

Isabella Lindholm Harbrecht, frilansande journalist och författare

Från Vetlanda, Småland. Men med ett arbete utan geografiska gränser.

Isabella tog sin kandidatexamen i journalistik vid Linnéuniversitetet 2013. Sedan dess har hon arbetat som reporter, redaktör, redigerare och krönikör på olika lokaltidningar. I dag arbetar hon som frilansjournalist med hela Sverige som sin arbetsplats. Hon är också författare till boken Livet med hälsoångest som släpptes i slutet av 2022 och i skrivande stund arbetar hon på en bok som ska ges ut på Norstedts 2024/2025.

I jobbet som journalist brinner Isabella för att skildra starka livsöden och spännande personligheter samt berätta om inspirerande mödraskap.

Isabella bor i dag på den småländska landsbygden, tillsammans med sin man och sina två barn.

 

Kvällens hemliga gäst!

Vem han eller hon är, det är en hemlighet både för er som gästar Kvällsmackan och för Niclas som ska intervjua personen.

Men vi kan lova att det är mycket intressant person med ett ämne som tillför näringslivet något bra.

Spännande, spännande...

Niclas "Skavlan" Lindqvist

Kvällsmackans programledare är den scenvana Niclas Lindqvist som arbetar på Kundfokus och är intresserad av möten mellan människor.

Freja Friman

Under kvällen underhåller Freja Friman oss med sång och Peter Hedström står för musiken.

Anmälan

 

Namnge övriga deltagare
Fyll i faktureringsadress eller mail.

 

Partners och medfinansiärer