Exportfrukost

Bli inspirerad av Designtaks exportresa! Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Exportfrukost

Nuvab tillsammans med Almi bjuder in dig till en inspirerande frukostträff hos Designtak i Vetlanda.

Designtak levererar formgivna och monteringsfärdiga entrétak av högsta kvalitet. Entrétaken har en unik aluminiumkonstruktion som ger lång livslängd med minimalt behov av underhåll. Återförsäljare är välkända byggkedjor, husfabriker och stora byggbolag. Företaget har sitt säte i Vetlanda med en fabriksyta på 3000m².          

Med ungefär 50.000 sålda entrétak fram till 2021 är Designtak den största tillverkaren i Europa av hantverksmässigt byggda entrétak. Produkterna levereras även till våra nordiska grannländer och expansionen ut till Europa är påbörjad.

Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Eddie Wingren, VD/exportansvarig för Designtak som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar.

Som en del av Designtaks exportresa har de samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier samt fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu – en accelerator för företags internationella satsningar.

"Vad vi har lärt oss under resans gång är att en exportsatsning kräver stategi och planering. Det har vi fått mycket lärdomar av genom att delta i projektet Beglobal", Eddie Wingren, Co-founder & CEO Designtak

När? 5 september kl 07.30-09.00
Var? Designtak, Hammargatan 15, Vetlanda
Anmälan? i länken här nedan

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här: https://www.almi.se/kunskap-och-inspiration/kalender/?eventid=364023


Om Beglobal

Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.