Happy Business - Att leda med glädje

Välkommen till en utbildning där du som deltagare lär dig att skapa förutsättningar för ökad trygghet och gott medarbetarskap på arbetsplatsen – Arbetsgivarattraktivitet och Employer Brand.

Hur då?
Utbildningen varvas med teori och praktiska övningar, erfarenhetsutbyten, reflektion och grupparbeten med hög interaktivitet och fokus på ämnet - Happy Business - att leda med glädje, för en trygg arbetsplats där vi gör varandra bra! 
Upplägg – det här får du med dig
Utbildningen ger dig en teaser kring tekniker och tips för att hantera utmanande situationer och nå fram med ditt budskap, att skapa trygghet och att leda dig själv och andra med glädje.

Innehåll:
Under utbildningsdagen kommer vi att utforska ämnen som självledarskap, psykologisk trygghet, coachande kommunikation, hur man kan hantera härskartekniker, feedforward och hur främja en inkluderande arbetskultur för att stärka sitt Employer Brand.
Du kommer också att lära dig om tekniker kring kommunikation för att nå fram med ditt budskap. Dagen avslutas med en individuell handlingsplan med fokus på nästa steg.

Ledare
Utbildningsdagen leds av Maria Nilisse Claesson, Coreation Kompetens & Utveckling AB, med passion för att stödja individuell tillväxt och organisatorisk framgång.
https://www.coreation.se/ 

 

Utbildningen vänder sig främst till deltagare i:
Nätverket Kvinnor leder Sävsjö/Vetlanda
Science Park, Sävsjö/Vetlanda
Nyföretagarcentrum, Vetlanda
Nuvabs Entreprenörsnätverk

Max 20 personer


Utbildningen medfinansieras av:

 

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Anmäl dig här

Allmänt
Faktureringsuppgifter
Deltagare
Lägg till extra deltagare +
Övrig information

Har du frågor? Kontakta oss!

Cecilia Hjort Athler

cecilia@nuvab.se
073 510 61 09

Cecilia Hjort Athler