Individanpassad säljande kommunikation

Det mesta handlar om kommunikation och det finns allt att tjäna på att bli bättre! Arbetar du i roller där det är viktigt att få andra människor med dig i den riktning ni behöver gå - då har du verklig nytta av den här utbildningen.

Kommunikation är inte alltid lätt - det finns relationer och sammanhang där vi inte når varandra. Du säger yxa, den andre hör hammare - och det blir likadant varje gång. Går det riktigt illa börjar ni gå omvägar runt varandra och till andra inblandade konstaterar ni uppgivet att ni ”har dålig kemi”. Under den här dagen går vi igenom hur olika vi kan vara när det kommer till hur vi motiverar oss och därigenom hur vi helst tar beslut. Vi analyserar kommunikationsstilar och bekantar oss med verktygen vi behöver för att göra medvetna anpassningar.

Kursmoment:

  • Transaktionsanalys och dubbel affirmation: ”Jag är ok - du är ok”
  • Introduktion till Thomas DISC
  • Yttre kännetecken för D, I, S och C
  • DISC anpassad kommunikation; samtal och möten
  • Dynamik vid olikheter och likheter; samarbete mellan ytterligheter

Målgrupp:
Kursen riktar sig till dig som driver säljsamtal eller andra typer av samtal där du behöver få människor med dig på ditt budskap. Du arbetar kanske som säljare, servicespecialist, linjechef, marknadsförare eller projektledare. Metodiken går även att tillämpa inom ledarskap.

 

Kursledare: 
Jonas Jarl via TUC Academy. 

Jonas är etablerad som utbildningsföreläsare och håller föreläsningar i personlig och strategisk försäljning samt säljande kommunikation. Jonas har arbetat som säljare, produktchef, trade marketing chef, regionchef, försäljningschef, kontorschef, affärsområdeschef och VD i företag som AB Estrella, Abba Seafood, L´Oréal Sverige AB, Manpower, Hafa Bathroom Group, Tenders Sverige AB och Ludvig & Co.
2022 markerar även 20-årsjubileum för Jonas certifiering i Thomas DISC, med inriktning mot ledarskap, coachning och individanpassad kommunikation. Thomas DISC är ett värdefullt verktyg för att grundläggande inse och förstå olika individers kommunikationsstil och beslutsmodeller. Jonas använder verktyget som en del i utbildningar, föreläsningar i säljande kommunikation samt när han coachar individer och grupper. 

TUC Academy grundades våren 2021 med syftet att tillhandahålla kompetensutveckling till privatpersoner, företag och organisationer i Sverige, både genom skräddarsydda lösningar och färdiga kurser/kurspaket.

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Intresseanmälan

Har du frågor? Kontakta oss!

Johanna Stålhammar

johanna.stalhammar@nuvab.se
076 301 19 90

Johanna Stålhammar