Innovationsledningsprogrammet

Innovationsledningsprogrammet

Är du redo att navigera genom snabba förändringar och osäkerhet? Vill du identifiera och gripa de möjligheter som framtiden erbjuder? Förstå vilka trender som formar din kunds behov och ha en robust process för att utveckla innovativa idéer? Då är vårt innovationsledningsprogram något för dig.

Förvandla utmaningar till framgång

Kunskap inom innovationsledning kommer att vara avgörande i den stora omställning som våra företag har framför sig. Vårt program är designat för företagsledare och nyckelpersoner i små till medelstora företag som strävar efter att skapa hållbara innovationer. Vi utrustar dig med verktyg och metoder för att inte bara förstå utan också att agera på samhällsutmaningar genom innovativt tänkande.

ISO56002 – standard för innovation

Programmet grundar sig på ledarskap, kundinsikter och en agil, utforskande arbetsmetodik. Du lär dig om ISO56002, standarden för systematiskt innovationsarbete, och hur man tillämpar den praktiskt för att uppnå konkreta resultat. Våra erfarna innovationsledare är certifierade och redo att vägleda dig genom processen.Innovationsledning handlar om mer än kreativitet och spontanitet – det är en disciplin som kan läras ut och tillämpas. Målsättningen är att du som deltagare i programmet praktiskt ska kunna genomföra ett innovationsarbete i din organisation. Vi vill utmana dig i att vara nyfiken, att våga, att testa och att dela med dig av olika verktyg, metoder, synsätt och processer för att hitta problem, att fånga möjligheter och skapa nya innovationer.

Efter programmet

Efter genomgånget program har du fått kunskap och verktyg att sprida och testa i din egen organisation. Kanske är du intresserad av att själv certifiera dig eller så har du utvecklat nya tankar och idéer som och vill ha fortsatt stöttning och utveckling. Science Park har flera insatser och program för dig som vill jobba vidare för en bättre värld och ser samhällsutmaningarna som ett sätt att vara kreativ och innovativ. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Praktisk information

För vem: Programmet riktar sig till dig som har en ledande befattning på ett företag (alla branscher) med upp till 250 anställda och max 500 MSEK i omsättning.

Kostnad: Programmet är kostnadsfritt för företag.

Datum: Fyra förmiddagar 8.00-13.30 med en träff i månaden fördelat på höglandet. 

10 september: Vetlanda – Ädelfors hotell och konferens

1 oktober: Nässjö – Hotell Högland

5 november: Sävsjö– Vrigstad värdshus

26 november: Eksjö – Olsbergs Arena

Anmälan: https://sciencepark-jonkoping.confetti.events/programstart-innovationsledningsprogrammet-hoglandet

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Har du frågor? Kontakta oss!

Emma Ingelow

emma@nuvab.se
070 277 18 95

Emma Ingelow